31 Aralık 2011 Cumartesi

Yeni Yılda Yeni Diziler

Yeni yılda başlayacak olan dizi fragmanlar 

Son Dizisi

Muck Dizisi

Koyu Kırmızı Dizisi

Araf Zamanı Dizisi

Ustura Kemal Dizisi

Kalbim 4 Mevsim

Yalan Dünya Dizisi

Umutsuz Ev Kadınları Dizisi


Dizi Bilgileri

Gülçıkmazı Sokağı'nda yaşayan evkadını Handan bir sabah intihar eder. Yakın arkadaşları bu ani ölümün sır perdesini aralamaya çalışırlarken kendi yaşamları da karışır. Titizlik hastası Nermin, eşinin ani boşanma isteği ile yıkılır. 4 çocuğu ile yapayalnız baş etmeye çalışan Elif kendine yardım edecek birisini arar ama bulamaz. Eski güzellik kraliçesi, yeni evkadını Zeliş’in aklı mahallenin genç üniversitelisi Levent’in ilgisi ile karışır. Eşinin bir genç kız uğruna terk ettiği Yasemin, sokağa yeni taşınan Sinan ile tanışır. Bunu gören eski eşi deliye döner. Yasemin mahallenin şen dulu Emel ile de didişmek zorunda kalır ve büyük bir felaketin ortasında kalakalır.


Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.  

Yapım yılı : 2011
Yapım şirketi : MEDYAPIM
Yapımcı : Fatih Aksoy

Yahşi Cazibe Dizisi


Dizi Bilgileri

Azeri asıllı Cazibe'nin Türk vatandaşı olmak için Kemal ile yaptığı evliliğin komik hikayesi...

Ekonomik sıkıntı yaşayan Kemal alacağı yüklü paradan dolayı evlenmeyi kabul eder. Cazibe ve Kemal, birbirlerini ilk kez nikah salonunda görür ve nefret ederler. Ekonomik sıkıntı yaşayan Kemal ve Türk vatandaşı olmak isteyen Cazibe mecbur evlenirler. Çakma evlileri bekleyen kabusa karşı komşuları olan psikopat yabancılar şube komiseri Peker Pekmez'dir.


Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.  

Yapım yılı : 2010
Yapım şirketi : Tükenmez Kalem
Yönetmen : Bora Onur
Senaryo : Emre Bülbül, Gani Müjde
Yapımcı : Asena Bülbüloğlu, İnci Gündoğdu
Türleri : Komedi

Tek Başımıza Dizisi


Dizi Bilgileri

Yaşamları hiç beklemediği anda elinden alınan ve 0'dan başlayıp her şeyi yeni baştan kurmaya çabalayan iki kadının öyküsü.

İşini, zenginliğini, evliliğini ve yaşadığı her anı gölgeleyen büyük bir acıyı çocukluğundan beri içinde taşıyan Hande... Ve gözü kara, deli gibi aşık bir adamın geçmişten çıkıp gelmesi ile yaşamı alt üst olan Zehra... Aynı gün içerisinde ikisi de ölümün eşiğine geliyorlar ve her şeyi geride bırakıp kaçmak zorunda kalıyorlar. Sadece acımasız kocalarından ve onlara hiçbir şans tanımayan ailelerinden değil, bütün anılarından kaçmak zorunda kalan bu iki kadın, kendilerini uzun ve zorlu bir yolculuğun içinde buluyor. Bu yolculuk sırasında Türkiye’nin dört bir yanını dolaşıp doğusundan batısına, büyük şehirlerden ücra köylere kadar pek çok durağa uğrarlarken, aşkları, cesaretleri, güçleri ve doğru bildikleri her şey sınavdan geçecek. Hande'yle Zehra bir yandan zor zamanlarda el ele vermenin, sırtını bir dosta yaslamanın değerini anlayacaklar, bir yandan da tek başına ayakta duracak kadar güçlü olmayı öğrenecekler. Hepsinden önemlisi, görünüşteki bütün ayrımlara rağmen aynı acıları çekip aynı ümitleri taşıdıklarını görecekler.


Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.  

Yapım yılı : 2011
Yapım şirketi : Most Production
Yönetmen : Oğuzhan Tercan
Senaryo : Meriç Özen, Özgül Apaçe, Sertaç Ergin, Uygar Şirin
Yapımcı : Gül Oğuz
Türleri : Dram

30 Aralık 2011 Cuma

Öyle Bir Geçer Zaman ki Dizisi


Dizi Bilgileri

Hikaye, 1967'de, İstanbul'un eski semtlerinden birinde başlayan ve günümüze kadar sürecek olan bir zamanı dilimini içerir.

Hikayenin odağında Akarsu Ailesi vardır. Anılan zaman içinde bu ailenin dağılması, aile bireylerinin bu dağılmadan aldıkları etkiler ve her birinin bu etkiler altında şekillenen hayat hikayeleri sergilenir.

Denizci olan Ali Akarsu'nun, Hollandalı Carolin ile olan aşkı, karısı Cemile Akarsu tarafından öğrenilince, yaşanan büyük sıkıntılar ve bu durumun yarattığı olumsuz koşullar, Cemile, Ali ve çocukları üzerinde, hayatlarının geri kalanını şekillendirecek kalıcı etkiler bırakır. Hayat ve birbirleri ile olan mücadeleleri, bir çok travmanın izlerini taşıyarak, sürer.

Ali ve Cemile'nin üniversiteye gitmekte olan büyük kızları Berrin, liseye gitmekte olan küçük kızları Aylin, Aylin ile aynı liseye gitmekte olan oğulları Mete, bu travmayı kendi hayatları içinde hissederler ve kendi hayat hikayeleri de bu etki altında gelişir.

Ailenin en küçük bireyi olan altı yaşındaki Osman, bütün bu sürecin içinde olan, etkilenen, gözleyen bir kişi konumundadır. Küçük olduğu için, korunan kollanan, olayların dışında tutulmaya gayret edilen bir durumdadır. Ama bu sebeple, aslında, olayların bütününü görebilen, gözleyebilen ve diğer aile bireylerine oranla, yaşananlara en bütüncül yorumu yapabilecek verilere sahip olarak gelişen biridir. Bu özelliğiyle Osman, 1967 yılından günümüze uzanan hikayenin odağında olan kişidir. Ve hikayenin bütünü, aslında Osman'ın hikayesidir. Osman'ın bu niteliği, hikayenin gelişimi içinde derinde olgunlaşacak ve ancak günümüz aşamasına gelindiğinde kendini net bir şekilde açığa vuracaktır.
Ali'nin annesi Hasefe Hanım, hikayedeki en yaşlı kişidir. Dobra, mert, görmüş geçirmiş bir kadındır. Oğlunun yanlış yaptığına inandığı için, gelini Cemile'nin tarafını tutacak kadar açık sözlü ve yüreklidir. Diğer oğlu Kemal ve gelini Neriman, çıkarcı, rüzgara göre davranan kişiler olarak, Hasefe Hanım'ın gözünde değer taşımazlar.

Sinema izle 1967 yılından başlayarak, sürecin siyasal-toplumsal olayları, değişim ve dönüşümleri, hikayenin gelişimindeki toplumsal zemini oluşturacağı için önemlidir. Yukarıda kısaca değinilen kişiliklerin hayat hikayeleri, ilişkileri ve çatışmaları, bu toplumsal zemin üzerinde gelişecektir.

Böyle bir süreç, bu ilişkiler çerçevesinde ele alındığında, nostalji duygusu yaratacak öğelerin önem kazanması da kaçınılmaz olmakta. "Orhan Boran ve Yuki", "Fenerbahçe Gazozu", dönemin şarkıları, reklamları, filmler, artistler... "Öyle Bir Geçer Zaman ki...", hikayesinde yer alan kişilikleri, olayları, bu nostalji duygusunun atmosferi içinde sergilemeyi ve en sonunda da, seyirciyi de bu atmosfere dahil edebilmeyi amaçlar.


Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.  

Yapım yılı : 2010
Yapım şirketi : D YAPIM
Yönetmen : Zeynep Günay
Senaryo : Coşkun Irmak

Muhteşem Yüzyıl Dizisi


Dizi Bilgileri

Bir imparatorluğun kaderine yön veren bir aşkın hikayesi...

Osmanlı'nın en parlak döneminde sarayın kapalı kapıları arkasında dönen oyun ve entrikalar...

Osmanlı'nın en geniş sınırlara ulaştığı sırada Kırım'dan cariye olmak için yola çıkan bir genç kızın -Moskof Cariye Hürrem'in- oğlunu tahta oturtmak için verdiği mücadele ve yaptıklarıyla bir imparatorluğun kaderine yön verişi...

Sarayın ve Osmanlı'nın göz kamaştıran zenginliğinin içinde bir kadının ihtiraslı aşkı, hırsları ve entrikaları...


Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.  

Yapım yılı : 2011
Yapım şirketi : TIMS Productions
Yönetmen : Durul Taylan, Yağmur Taylan
Senaryo : Meral Okay
Yapımcı : Timur Savcı

Mor Menekşeler Dizisi


Dizi Bilgileri

Yakın arkadaş olan, henüz 20'lerinin başındaki 3 delikanlının hikayeleri...

Babalarını aynı iş kazasında kaybeden Hayali Ömer, Kabadayı Akif ve Sarı Fikret kardeş gibi büyümüştür. 3 genç, başta Yorgancı İshak olmak üzere, mahallelinin maddi ve manevi yardımı ile yetişmiştir.

3 gencin delikanlılıktan kabadayılığa uzanan çarpıcı serüveni; aşk acısı, ihanet, zorbalık ve şiddet ile harmanlanır. Ankara’nın namlı kabadayısı Fakir Şükrü ve yeğeni Dedo'yla karşılaşmaları onların kaderini değiştirir. Dedo, amcasının kanundışı işlerinden edindiği serveti ve caydırıcı gücü, ticaret ve siyaset ile artırmaya çalışır. 3 Eskitepeli genç, Fakir Şükrü'yle Dedo’nun hizmetine girer. Bu yeni başlangıç, her üçünü de ahlaki ve vicdani yönden etkiler, giderek birbirlerine düşmanlık beslerler.


Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.  

Yapım yılı : 2011
Yapım şirketi : Adamfilm
Yönetmen : Serdar Akar
Senaryo : Levent Cantek
Yapımcı : Tarkan Karlıdağ

Leyla ile Mecnun Dizisi


Dizi Bilgileri

Aynı gün, aynı hastanede dünyaya gelen iki bebek, hastanedeki yatak sayısının azlığından dolayı yan yana yatırılır. Ailelerinin "doğar doğmaz birbirlerini buldular" demeleri ile, beşik kertmesi yapılan çift, isimlerini efsane aşıklar Leyla ve Mecnun'dan alır...

Leyla ve Mecnun’un beşik kertmesi yapılmasının üzerinden 25 sene geçmiştir. Leyla İstanbul Üniversitesi’nde, Mecnun'sa Açıköğretim’de okumaktadırlar. Her ikisinin de birbirinden haberi yoktur. Bir sabah, ailesi Mecnun’a durumu anlatır ve Leyla’yı istemeye giderler. Mecnun bu durumdan rahatsız olsa da ailesinin zoruyla Leyla’nın evine gider. Uzun süredir görüşmeyen iki ailenin tartışması ile neticelenen ziyarette Mecnun, Leyla’yı görmüş ve görür görmez de aşık olmuştur. Mecnun Leyla’nın peşinden koşmaya başlar. Onunla tanışmak ve onu etkileyebilmek için ne yapacağını bilemeyen Mecnun, bir gece rüyasında ak sakallı dedeyi görür. Ancak ak sakallı dedenin rüyalarından çıkıp Mecnun ile birlikte yaşamaya başlaması ile durum iyice karışır.


Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.  

Yapım yılı : 2011
Yapım şirketi : efLAtunfilm
Yönetmen : Murat Onbul, Onur Ünlü, Yüksel Aksu
Senaryo : Burak Aksak
Yapımcı : Funda Alp, Orkun Ünlü
Türleri : Komedi

Lale Devri Dizisi


Dizi Bilgileri

Bazen mutluluk ve acının yolu kesişir...

Aşk nefreti, entrikaları yenip galip gelebilecek mi? Taşkıranlar ve Ilgazlar aralarındaki sorunları çözüp gerçek bir aile olabilecekler mi?


Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.  

Yapım yılı : 2010
Yapım şirketi : Avşar Film
Yönetmen : Kemal Uzun, Merve Girgin, Yasin Uslu
Senaryo : Berfu Soner, Eylem Canpolat, Işıl Sönmez Sarhan, Sema Ergenekon, Şebnem Çıtak
Yapımcı : Şükrü Avşa

Kuzey Güney Dizisi


Dizi Bilgileri

Kuzey deli dolu, isyankar, öfkesini kontrol etmekte güçlük çeken, gözükara, haksızlığa tahammülü olmayan, sabırsız ve sözün yetmediği yerde yumrukları ile konuşan, bu yüzden de küçüklüğünden beri başı bir türlü dertten kurtulmayan bir genç

Güney ise kardeşi Kuzey’in tam tersine; sakin, sabırlı, düşünmeden adımını atmayan, çalışkan bir genç.

Zıt karaktere sahip bu iki erkek kardeşin en onemli ortak noktasıysa; ölesiye aşık oldukları Cemre.


Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.  

Yapım yılı : 2011
Yapım şirketi : AY YAPIM
Yönetmen : Mehmet Ada Öztekin
Senaryo : Ece Yörenç, Melek Gençoğlu
Yapımcı : Kerem Çatay
Türleri : Romantik

Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi


Dizi Bilgileri

'Kurtlar Vadisi ' Pusu' işadamı Çağrı Toros'a yapılan suikastla başlıyor. Olayı bir terör örgütü üstlenmiş ve eylemin tetikçileri yakalanmıştır.

Ancak Polat Alemdar, suikastın arkasında açıklananlardan başka nedenler ve güçler olduğuna inanmaktadır. Öncekiler gibi bu davanın da gerçek failler bulunmadan kapanmamasını ister. Artık faili meçhuller, sebep ve sonuçlarıyla, çağın en önemli silahı olan 'para' üzerinden takip edilecektir.

Adım adım delillere ulaşmaya başlayan Polat, Toros Ailesi'yle doğrudan temas kurmaya çalışır. Benzer eylemlerde uygulanan stratejilerin tekrarlanacağı beklenirken, kötü bir sürprizle karşılaşılır.

Polat'ın ekibi 'Pusu'ya düşürülmüştür.


Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz. 

Yapım yılı : 2007
Yapım şirketi : Pana Film
Yönetmen : Sadullah Şentürk, Selahattin Sancaklı, Zübeyr Şaşmaz
Senaryo : Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan, Raci Şaşmaz
Yapımcı : Bahadır Özdener, Raci Şaşmaz

Kanıt Dizisi


Dizi Bilgileri

Hiç bir suç kusursuz değildir,
Ardında mutlaka bir iz bırakır...


Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.  

Yapım yılı : 2010
Yapım şirketi : ANS Yapım
Yönetmen : Biray Dalkıran, Cem Sürücü
Senaryo : Ahmet Saatçioğlu, Eyüphan Erkul, Tolga Aydoğan
Yapımcı : Abdullah Oğuz
Türleri : Polisiye

İstanbul'un Altınları Dizisi


Dizi Bilgileri

Reşat, eşini 15 sene önce yitirmiş, üzerine tek gül koklamamış, biricik kızı da onaylamadığı bir adamla evlenip gidince annesi ile yaşamak zorunda kalmış eski bir İstanbul beyefendisidir. Hayatını eski eşinin hayalini ve eski İstanbul'u yaşatmaya adamış Reşat Altın, maddi sıkıntı çeken kızının ve damadının, evine yerleşmelerine razı olur. Asi damadından çektiği yetmezmiş gibi, karşı dairesine taşınan Kayserili Ahmet ve Emine de Reşat'ın dengesini iyice bozarlar. Ancak asıl büyük sıkıntısı, üst kata taşınan, İtalya'da opera okumuş ve 25 yıl içerisinde 5 koca eskitmiş soprano İsmet olacaktır. Reşat, bundan böyle modern damadına karşı klasiği, Anadolulu komşularına karşı İstanbul'u ve erkek düşmanı İsmet Azmarazlı'ya karşı hemcinslerini savunmak zorunda kalacaktır.


Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.  

Yapım yılı : 2011
Yapım şirketi : Calinos Entertainment
Yönetmen : Birkan Uz, Celal Kadri Kınoğlu, Yonca Güzelpınar
Senaryo : Cüneyt İnay, Haluk Özenç
Türleri : Komedi

İffet Dizisi


 Dizi Bilgileri


İffet, İstanbul’un eski mahallelerinden birisinde babası ve kızkardeşi ile yaşayan genç bir kızdır. Şeref ve namusuna düşkün tutucu bir adam olan babasının tüm kısıtlamasına rağmen delicesine aşık olduğu taksici Cemil (İbrahim Çelikkol) ile gizli gizli buluşmaktalardır. Ne var ki serseri ruhlu, delibozuk bir adam olan Cemil, İffet’in evlilik hayaline kayıtsız kalmakta ve parasızlık gibi çeşitli bahaneler ile kızı oyalamaktadır.

İffet, evlilik planını hayata geçirebilmek için tekstil devi bir holdingin sahibi olan ve ketum, otoriter birisi olarak bilinen Ali İhsan Emiroğlu’nun malikhanesinde hizmetçi olarak çalışmaya başlar.

Öte yandan İffet’in en yakın arkadaşı Betül’ünse senelerdir hepsinden gizlemeyi başardığı bir sırrı vardır: Cemil’e aşıktır ve onu elde etmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Önüne çıkan bütün zorluklara sevdiği adam ile mutlu bir yuva kurabilmek için dayanan İffet’in hayallerini, en güvendiği, en inandığı kişi olan Cemil darmadağın edecektir. 
Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.  
Yapım yılı : 2011
Yapım şirketi : Gold Film
Yönetmen : Faruk Teber
Senaryo : Can Sinan, Müjdan Kayserli, Zülküf Yücel
Yapımcı : Faruk Turgut

Firar Dizisi


Dizi Bilgileri

Mardin’in en güçlü ve zengin aşiretlerinden biri olan Bahtiyanların konağı...
Aziz Bahtiyan’ın bazen ailesinden bile çok güvendiği en has adamı Nadir, Bahtiyan (Caner Cindoruk) konağının müştemilatında eşi Gönül ve küçük oğlu Memed ile birlikte yaşamaktadır. Nadir, Aziz Ağa’sına olan sadakati ve etkisiyle karanlık iş çevresinde ve tüm Mardin’de sevilir, sayılır…

Kudret ve kızkardeşi Bahar’ın, Aziz’in tek oğlu Civan Bahtiyan aracılığıyla, büyük ve tehlikeli kumar oyunu için İstanbul’dan Mardin’e gelişi işi karıştırır. Nadir’in ve ona inanan bir avuç insanın Firar hikayeleri burada başlar...

Aklı firar, gönlü firar, hayattan firar!

Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.  

Yapım yılı : 2011
Yapım şirketi : Koliba Film
Yönetmen : Cemal Şan
Senaryo : Ozan Emre Yurdakul
Yapımcı : Ata Türkoğlu

Fatmagülün Suçu Ne Dizisi


Dizi Bilgileri

Fatmagül genç bir köylü kızıdır. Bir gün ona üçü zengin çocuğu olmak üzere dört adam tecavüz eder. Kızın deli bir abisi dışında kimsesi yoktur. Ama devlet onu korumak için failleri yakalayıp hapse atar.

Zengin cocukların aileleri tek çözümü fakir çocuğu kandırmakta bulurlar. Bir sene evli kalsın, hemen boşatacaklardır ikisini, söz verirler. Fatmagül o sırada hamile değildir, hamile kaldığı için degil, tecavüze uğradığı için Türk kanunlarına göre tecavüzcülerden birisi onunla evlenirse dava düşecektir.

Felaket bir dramdır bu. Gencecik kız sevmediği bir tecavüzcü ile evlendirilir. Üstelik adam bundan ötürü pişmandır. Zengin çocuklar kendi şehirlerine dönmüş, o bu herkesin yattığı kızla bir evde üstelik evli olarak kalmıştır. Başından atmaya çalışır kızı, ama atamaz. Bu onu daha da hırslandırır. İçer, döver kızı. Her şeyden suçlu olan bu kızdır işte.

Sarhoş bir gecesinde yine kızla birlikte olur. Kiz sevmiştir onu, kabul eder. Ama ne zaman ki hamile kalır kız, adam sinirlenir, nedir ki bu, bir de piçi mi olacaktir bu kadından? Bu sefer hastanelik edene kadar döver, kızın karnına attığı tekmeler doğmamış bebeğini öldürür. Fakat kız onu ele vermez hastanede, düştüm der ısrarla. Bu olay aklını başına getirir adamın. Sonuçta tecavüz etmiş olan onlardır.

Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.  

Yapım yılı : 2010
Yapım şirketi : AY YAPIM
Yönetmen : Hilal Saral
Senaryo : Ece Yörenç, Melek Gençoğlu
Yapımcı : Kerem Çata

Dinle Sevgili Dizisi


Dizi Bilgileri

Aşkın gelişi, aklın gidişidir...

Arkadaşlık bir aşkın ortasında kalır bazen. Gönüle laf geçmez, gençlik bu, sınıf ayrımı, yasak masak dinlemez. Birlikte büyüyen, farklı dünyalardan gelen iki kız arkadaşın arasına giren erkekle beraber gelişen hikayeleri, Dinle Sevgili...

Dinle Sevgili, müzikle, radyo hayalleriyle süslenen, üniversite yıllarına geri götüren sımsıcak, bir o kadar da duygusal bir hikaye...

Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.  

Yapım yılı : 2011
Yapım şirketi : BASE YAPIM
Yönetmen : Fulya Yavuzoğlu, Irmak Çığ, Mehtap Köroğlu
Senaryo : Sergin Akyaz
Yapımcı : Sergin Akyaz
Türleri : Romantik

Deniz Yıldızı Dizisi


Dizi Bilgileri


Sırlarla dolu hayatların hikayesi

Anadolu'daki bir kasabadan Ankara'ya tıp okumaya gelen Deniz, annesi tarafından babasının yanına yerleştirilir. Ancak Deniz babasını bir aile dostu olarak tanımaktadır. Deniz'in annesi ve babası hariç bu sırrı kimse bilmemektedir. Farklı bir aile, farklı bir çevre ve zengin gençlerle tanışan Deniz, temiz kalbiyle yeni hayatına uyum sağlamaya çalışır. Aşk, yalanlar, sırlar, kıskançlık, aile içi entrikalar... 
Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.
Yapım yılı : 2009
Yapım şirketi : FOCUS FİLM
Yönetmen : Altan Yücel, Aysun Akyüz, Ayşe Tügen, Funda Aras, Gülşen Uğur Erişti, Gürsel Ateş
Senaryo : Berfu Soner, Eylem Akın, Eylem Canpolat, Filiz Alpgezmen, Işıl Sönmez Sarhan, Jeff Gülöz, Sema Ergenekon
Yapımcı : Nilgün Sağyaşar, Şükrü Avşar

Bizim Yenge Dizisi


Dizi Bilgileri

Filiz, evlenme yaşının geldiğinin, hatta geçtiğinin, farkında, artık kendisine ait bir evi olsun ve evinin hanımı olsun diye düşünen, bir iyi aile kızıdır. Tutucu bir baba gözetiminde ve kapalı bir muhitte yetişmiş olması sebebiyle gönül ilişkisine fırsatı olmamıştır. Aşk onu, yerinden yurdundan epey uzakta, dizilerden seyredip düş kurduğu İstanbul’da yakalar. Kalbini kaptırdığı taksi şoförü Bahri, İstanbul’da doğup büyümüş bir mahalle delikanlısıdır ve Filiz’e tutkuyla bağlanmıştır. Filiz de bu ilk aşka ve delikanlının saf yüreğine sonuna kadar inanmıştır. Kendisini öyle bir aşkın içinde bulmuştur ki, babasına karşı koyma pahasına, büyüdüğü şehirden ayrılmayı göze almış ve İstanbul’a gelmiştir. Gelin olacak her kız heyecanlıdır ama Filiz’in heyecanı bambaşkadır. Şimdiye kadar ancak dizilerden seyredebildiği bu rüya şehirde evinin kadını olacaktır. Sevdiği adamın onu kapısına getirdiği ev eski bir mahallededir. Yol boyunca kafasının içinde çoktan evini düzenlemiş, çeyiz sandığındaki dantelli üçgen örtülerini bile yerlerine yerleştirmiştir. Elbette kendisini çıkabilecek küçük aksiliklere de hazırlamıştır. İyi yetişmiş müstesna bir aile kızı olarak, kaynanasının müstehzi gülümsemeleri, kayınbiraderinin sinirini tutmaya çalışan halleri ile başa çıkmayı bilecektir.

Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.

Yapım yılı : 2011
Yapım şirketi : TMC
Yönetmen : Aydın Bulut
Senaryo : Aysen Teker, Fikret Bekler, Kerim Ceylan, Nihan Küçükural, Sertaç Ergin
Yapımcı : Erol Avcı
Türleri : Komedi

Bir Kadın Tanıdım Dizisi


Dizi Bilgileri

Bahar Kars’ta doğmuş, büyümüş ve görücü usulü ile evlendirilmiştir. Eşi kısır olduğu için çocukları olmamış ama kusur hep Bahar’dan bilinmiştir. Eşi erkekliğini kurtarmak için bir gece ağabey dediği bir adamı Bahar’ın koynuna sokmaya kalkınca, çaresiz, elini kana bulamıştır. Eski adını ve yaşamını Kars’ta bırakıp başka diyarlara yola çıkar Bahar… Bir tren camının önünde kendisine yeni bir isim bulur… LEYLA… O artık Leyla’dır… Leyla’yı İstanbul’da dumanı üstünde yoksul bir mahalle ve yürekleri nefessiz kalacak kadar acı ile dolu insanlar beklemektelerdir. Öldürülen eski sevgilisinin sureti ile yaşayan Umut, Leyla’ya minibüsü ile çarpmadan son anda durur. Gözlerinin gördüğüne inanamaz, seneler önce ölen sevgilisinin sureti karşısında durmaktadır…

Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz. 

Yapım yılı : 2011
Yapım şirketi : Pana Film
Yönetmen : Murat Düzgünoğlu
Senaryo : Gizem Özgül, Seda Altaylı Turgutlu
Türleri : Dram

Behzat Ç. Dizisi

Dizi Bilgileri

Behzat Ç. cinayet masasında bir polis. Akademiden 1985'te mezun olmuş. Sınıf arkadaşı mesleğinde en üst mevkiye yükselirken, o aldığı cezalardan dolayı hep aynı yerde kalmış. Çünkü Behzat Ç. yazılı adalete karşı çıkıyor.

Kanun onun umurunda değil! Onun için varsa yoksa vicdan. Özel hayatında yaşadığı travmalar iş hayatını doğrudan etkiliyor. O yüzden belki de bu kadar tutarsız. Hayatta hiç kimseye, özellikle kadınlara güvenmiyor. Tek güvendiği insan kızı Berna.

Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.  

Yapım yılı : 2010
Yapım şirketi : Adamfilm
Yönetmen : Doğan Ümit Karaca, Mustafa Altıoklar, Serdar Akar, Zekeriya Kurtuluş
Senaryo : Emrah Serbes, Ercan Mehmet Erdem
Yapımcı : Tarkan Karlıdağ
Türleri : Polisiye

Başrolde Aşk Dizisi


İstanbul’un güzel semtlerinden birinde annesi Gönül, babası Tahir ve kızkardeşi Eda'yla beraber yaşayan Gani, işinde hırslı bir menajerdir. Tahir Bey geçmişte gazinolarda organizatörlük ve sanatçıların menajerliklerini yapmıştır. Bu sebeple, menajerlik yapan oğlunu yaptığı şeylerden dolayı sürekli eleştirir, karısı eski assolist Gönül'se devamlı olarak oğlunu över. Evlilik dışında herhangi bir ideali olmayan Eda'ysa hayatını facebook ve twitterda mesajlar yazarak geçirmektedir.

Gani sekiz ay önce karısı Ceyda’dan boşanmıştır. Fakat beraber çalışmak zorundadır. Şirket bu günlere Ceyda’nın çabası ile gelmiştir. Gani’nin ideali, şöhret edeceği dizi oyuncuları üzerinden para kazanmaktır. İlk keşfi Sarp Sezgin’dir. Sarp’ın yaşamı menajeri Gani sayesinde değişmeye başlar. Kadınlara karşı güvenini yitirmiş olan Sarp, Ceyda’nın üniversiteden arkadaşı Öykü'yle tanışır ve sürpriz gelişmeler olur. Bir yandan Sarp’ın bir dizide baş rolü alıp dikiş tutturma çabası, diğer yandan arkadaşları ile başından geçen eğlenceli olaylar...

Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz. 

Yapım yılı : 2011
Yapım şirketi : Boyut Film
Yönetmen : Bülent İşbilen
Senaryo : Aslı Zengin, Ceren Aslan
Yapımcı : Mahsun Kırmızıgül, Murat Tokat
Türleri : Komedi

Alemin Kıralı Dizisi


Aslan Kıral, iptidai pet shop dükkanında solucan, sülük, tavşan ve benzeri şeyler satan, kendi halinde bir esnaftır. Bu yüzden, kibirli kaynanası Asalet’e senelerdir bir türlü yaranamamıştır. Bu yetmiyormuş gibi bir gün, kayınpederi Nejat son nefesinde, “Karım, kızlarım ve torunlarım sana emanet…” diyerek ölünce, Aslan, eşi ve 3 kızı ile beraber, insomniyak Asalet’in evine taşınmak zorunda kalır…

3 kız babası olmanın gerekleri ile bile zor baş eden Aslan, kendisini bir anda 6 kadının yaşadıkları bir evde iç güveysi olarak bulmuştur. Birçok sorumluluğu olmasının yanısıra, neredeyse hiç yetkisinin olmadığı bir evde, kayınpederine verdiği sözü tutmaya çalışmak hiç de kolay bir iş değildir. Bu durum, zaten köy kökenli ve muhafazakar birisi olan Aslan’ı iyice paranoyak ve kıskanç birisi haline getirmiştir. İşe her gittiğinde gözü arkada kalmakta, evde ne dolaplar döndüğünü öğrenmek için yanıp tutuşmaktadır…

Bir gün, kızkardeşinin eşi Spotçu Kubat’ın, eşinin kol saatine gizlice dinleme cihazı taktığını öğrenir. Bu dinleme işi Aslan’ın çok hoşuna gider. Hemen eve bir dinleme cihazı yerleştirir ve evde olup biteni gizlice dinlemeye başlar.

Başlangıçta işler yolunda gider; okuldan kaçma planları yapan kızları yakalar, eşi hakkında çok işine yarayacak bilgiler öğrenir. Fakat bu telekulak faaliyeti, bir süre sonra Aslan’ın başına umulmadık belalar açmaya başlayacaktır…

Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.

Yapım yılı : 2011
Yapım şirketi : SÜREÇ FİLM
Yönetmen : Bülent İşbilen, Derya Yaruç
Senaryo : Kemal Kenan Ergen
Yapımcı : Ali Gündoğdu, Asena Bülbüloğlu, İnci Kırhan
Türleri : Komedi

Al Yazmalım Dizisi


 Dizi Bilgileri

Asiye, sabah erken saatte her zamanki gibi yolu uzatarak bakkaldan eve dönerken, motorkros pistinde antrenman yapan bir motosikletli görür. İlyas, yakında kasabada düzenlenecek olan festival kapsamındaki yarışa hazırlanmaktadır. Bu İlyas ve Asiye’nin ilk karşılaşmasıdır. İlk görüşte birbirlerinden etkilenirler.

Asiye görücü usulü ile evlenmek istemeyen, aşka inanan bir genç kızdır.

İlyas’ınsa büyük umutları vardır.

Asiye ailesi ile beraber festival alanına geldiğinde tek düşüncesi, antrenman yaparken gördüğü yakışıklı genci yarışta izleyebilmektir. Ancak havalı ve gösterişli bir kadın olan Helin’i İlyas’ın yanında görünce onu sevgilisi sanar ve kıskanır.

Yarış başladığında Asiye, tesadüfen ordaymış gibi yapan eş adayı Metin ile tanıştırılır. Asiye kendine kurulan kumpası fark ettiğinde öfkeyle ailenin yanından kaçar. Ailesinden ve eş adayından kaçan Asiye yanlışlıkla parkura girince İlyas’ın kaza yapmasına ve yarıştan elenmesine sebep olur. Yarıştan sonra festival alanında karşılaşan İlyas ve Asiye kaza yüzünden tartışırken birbirlerine ilk görüşte aşık olduklarını itiraf edemez.

Asiye kaçar, İlyas kovalar… Ve bir süre sonra Asiye kaçmaz olur. İlyas onu motorun terkisine bindirir. İkisi de evini terk etmiştir. Ve rüzgar onları nereye götürürse gitmeye karar verir.

Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz. 

Yapım yılı: 2011
Yapım şirketi: AY YAPIM
Yönetmen: Nisan Akman
Senaryo: Mahinur Ergun
Yapımcı: Kerem Çatay
Türleri: Romantik

Dizi Bilgileri

Aysel, kızı Tuğçe ve sanayici kocası Kemal Bey ile birlikte rüya gibi zengin bir hayat sürmektedirler. Fakat Kemal Bey'in işleri bozulur ve iflas eder. İflası gururuna yediremeyen Kemal Bey intihar edince Aysel ve kızı Tuğçe bu tatlı rüyadan uyanmak zorunda kalırlar. Evlerine ve bütün mal varlıklarına haciz gelmiştir. Aysel'in ve kızının gidecek hiçbir yerleri yoktur. Kemal Beyin intiharını televizyon haberlerinden öğrenen Nuri Bey hemen Aysel'in yardımına koşar. Nuri Bey, yıllar önce Kemal Bey'in özel şoförü olarak çalışmıştır. Sonraları ayrılıp bir taksi durağı kurmuştur. Şimdi Kemal Bey'e ve ailesine olan vefa borcunu ödemek istemektedir. Nuri Bey Aysel ve kızına kendi mahallelerinde eski ama şirin bir ev bulur. Aysel iş aramaya başlar. Eski tanıdıklarının vasıtası ile bir iş bulmayı ummaktadır. Fakat yüksek tahsili ve yabancılı dili olmadığı, bilgisayar kullanmayı da bilmediği için iş bulamaz. Anne kız bu hayat mücadelesinde birbirlerine destek olurlar. Bütün umutlarının bittiği anda yardımlarına yine Nuri Bey koşar. Aysel'e kendi taksi durağında şoförlük işi verir. Aysel'in katılımıyla zaten şenlikli bir yer olan taksi durağı iyice şenlenir. Kimler yoktur ki bu durakta? Tatlı üçkağıtçı Sinan, aksi ve sinirli bir şoför olan Sülüman Türkücü olmak için Güneydoğu'dan gelmiş taksici Seyit geçinmek için ek iş yapan Öğretmen Muzaffer, tıp fakültesinde okuyabilmek için geceleri taksiye çıkan doktor lakaplı Murat ve Karadenizli saf bir çocuk olan çaycımız Ali Kemal.

Aysel ve diğer şoförlerimizin ekmek kavgasını, hüzünlerini ve neşelerini hep birlikte izleyeceğiz.

Yapım yılı : 2008
Yapım şirketi : Erler Film
Yönetmen : Yaşar Seriner
Senaryo : Resul Ertaş
Yapımcı : Türker İnanoğlu
Türleri : Komedi


Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.

Adını Feriha Koydum Dizisi

Dizi Bilgileri

Ailesi ile birlikte yaşadığı bodrum katından hayallerinin dünyasına seçkin bir üniversiteyi burslu olarak kazanmasıyla giren güzel kapıcı kızı Feriha kendi dünyasından çıkıp, yarattığı yalan dünyanın prensesi olacaktır. Ne var ki, bir genç kızın küçük pembe bir yalan üzerine inşa ettiği yeni dünyası, ailesini de çevresindeki herkesi de yutacak ve anne-kızın gerçek hayat ile mücadelesi adım adım geri dönüşü olmayan
 bir savaşa dönüşecektir.

Dizi Cuma günleri Show TV Ekranlarında saat 20:00'de başlamaktadır.

Yapım yılı: 2011
Yapım şirketisemicolon: MEDYAPIM
Yönetmen: Merve Girgin,Neslihan Yeşilyurt,Tolga Kutluay
Yapımcı: Fatih Aksoy

Dizi bölümlerini : http://www.locadizi.com'dan izleyebilirsiniz.